Villa Stipo****

Hrvatska > Srednja Dalmacija > Vodice-Srima

od 100 EUR / apartman/noć

Informacije o smještaju

Tip smještaja: Apartman ****
Opskrba: Bez opskrbe
Način putovanja: Osobno putovanje

Cijena sadrži:
-klima uređaj
- parking
-Ugodni apartman, posteljina, ručnici i završno čišćenje.

Cijena ne sadrži:
-

Detalji

Mjesto: odmaralište Srima - Vodice.

 

Apartman se nalazi u centru Srime, na plaži sa Plavom zastavom, direktno na plaži. Stari grad Vodice udaljen je 30 minuta hoda od plaže. Blizu kuće nalazi se pekara, market, košarkaški teren, vodeni taksi, iznajmljivanje jet skija, igralište, vlak za razgledanje, kafići, restorani. Apartman se nalazi na prvom katu i ima dvije spavaće sobe.kupaonicu s tuš kabinom i dobro opremljenom dnevnom kuhinjom. Njeni prozori gledaju na predivan Jadran.

Važna napomena !!!!
Ne može se unajmiti apartmane odvojeno, samo cijelu kuću. Ovdje su prikazane i njegove cijene, što je čini pogodnom za grupu ili veću obitelj. Sadrži 5 spavaćih soba, 3 kupaonice i 3 otvorena dnevnog boravka sa kuhinjom.

 

 

Sadržaji:
 • SAT TV ,
  klima,
  WIFI,
  posteljina,
  ručnici,
  roštilj u dvorištu,
  parking (u dvorištu),
  perilica posuđa, perilica za robu
  aparat za kavu, stroj za miksere, toster
   
Plasman:

 Zgrada ima ukupno 3 stana. 1 stan sa jednom spavačom sobom i 2 stana sa po dvije spavače sobe. Inovativni stil nastao je zahvaljujući potpunom obnovi 2018., iznutra i izvana.
Apartman s 1 spavaćom sobom sastoji se od otvorenog dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom (kauč na razvlačenje, potpuno opremljena kuhinja) i 1 spavaće sobe, dok se dvosobni apartmani otvorenog tipa sastoji od dvije spavaće sobe (bračni krevet) i kupaonice s tušem. Max.10 + 6 osoba.

 

Jednosobni apartmani sastoje se od dnevnog boravka sa američkom kuhinjom (s kaučem na razvlačenje, potpuno opremljenom kuhinjom, balkonom), spavaće sobe (s bračnim krevetom) i kupaonice s tušem. Maks. 2 + 2 osobe.
(U slučaju jednosobnog stana, dizajn kupaonice bio je samo arhitektonski izvediv, odvojen od druge polovice hodnika, naravno zaključan.
Dvosobni apartmani sastoje se od dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom (kauč na razvlačenje, potpuno opremljenom kuhinjom, balkonom), dvije spavaće sobe (bračni krevet) i kupaonice s tušem. Maks. 4 + 2 osobe.

Adresa: Srima, III./80

 

 Smjena: Subota - subota (7 noći),

Subota - utorak (10 noćenja).    

Prijava i odjava:

Dolazak: od 14:00,

Odjava: 10:00.

 

Cijene (€):                      !!! 2021 !!!

 

 

Apartman/noć

do 26.06. i od  28.08.

26.06.-28.08.

 Jednosoban, 2 + 2

100

120

2 spavaće sobe, 2 + 2

135

160

 

 

Upit
Pošaljite upit za ovo!

Molim vas dokažite da niste robot.